Piano.cat
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • World
    • Users
    • Groups
    • Register
    • Login
    1. Principal
    2. Uncategorized
    3. Doncs ja ho tindríem!
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • gelatdetramussos@mastodont.catG gelatdetramussos@mastodont.cat

      Doncs ja ho tindríem!

      gelatdetramussos@mastodont.catG gelatdetramussos@mastodont.cat

      Doncs ja ho tindríem! Bufff quina calorada, a la cuina, després de fer dues coques. Vaig al balcó a ventilar-me i a penjar aquesta foto. Espero que en una futura actualització de Mastodont es puguin sentir les olors dels toots, perquè fa una oloreta que enamora! 😝
      #RevetllaSantJoan25

      Link Preview Image
        0
        Offline gelatdetramussos@mastodont.cat •
        , last edited by
      • papapep@mastotut.catP papapep@mastotut.cat
        papapep@mastotut.catP papapep@mastotut.cat

        @GelatDeTramussos l'aspecte és esplèndid, molt bona feina! (et passo les coordenades per a un enviament express... 🤪)

          0
          Offline papapep@mastotut.cat •
          , last edited by
        • gelatdetramussos@mastodont.catG gelatdetramussos@mastodont.cat
          gelatdetramussos@mastodont.catG gelatdetramussos@mastodont.cat

          @papapep hahahaha La veritat és que no costa de fer i és resultona, però és força entretinguda d'estona.

            0
            Offline gelatdetramussos@mastodont.cat •
            , last edited by
          • rierol@mastodont.catR rierol@mastodont.cat
            rierol@mastodont.catR rierol@mastodont.cat

            @GelatDeTramussos @papapep

            Recepta?

              0
              Offline rierol@mastodont.cat •
              , last edited by
            • gelatdetramussos@mastodont.catG gelatdetramussos@mastodont.cat
              gelatdetramussos@mastodont.catG gelatdetramussos@mastodont.cat

              @Rierol @papapep
              Us la passo en un fil... (1/3)

              Coca de Sant Joan:
              Ingredients (per a 8 persones)

              Per a la massa:

              450 g de farina de força
              125 g de sucre
              2 ous
              100 ml de llet
              80 g de mantega
              25 g de llevat fresc (o 10 g sec)
              Ratlladura de 1 llimona
              1 pessic de sal

              Per decorar

              1 ou per pintar
              100 g de taronja confitada
              50 g de pinyons
              50 g de cireres confitades
              Sucre (al gust)

                0
                Offline gelatdetramussos@mastodont.cat •
                , last edited by gelatdetramussos@mastodont.cat
              • kiru@xarxa.cloudK kiru@xarxa.cloud
                kiru@xarxa.cloudK kiru@xarxa.cloud

                @GelatDeTramussos @Rierol @papapep algú té la recepta vegana?

                  0
                  Offline kiru@xarxa.cloud •
                  , last edited by
                • gelatdetramussos@mastodont.catG gelatdetramussos@mastodont.cat
                  gelatdetramussos@mastodont.catG gelatdetramussos@mastodont.cat

                  @kiru @Rierol @papapep Què es deu fer servir en comptes d'ou? He sentit dir que farina de llinosa prèviament remullada. Quins altres substituts de l'ou feu servir?

                    0
                    Offline gelatdetramussos@mastodont.cat •
                    , last edited by
                  • rierol@mastodont.catR rierol@mastodont.cat
                    rierol@mastodont.catR rierol@mastodont.cat

                    @GelatDeTramussos @kiru @papapep

                    Això de substituir l’ou i altres ingredients és quelcom que vaig explorar força quan va néixer la meva filla, que patia d’intolerància a la proteïna de tota mena excepte de pollastre i bistecs, però per a fer pastissos i pa no m’en vaig sortir mai bé, sempre m’acabaven col·lapsant i quedant ben durs. Per sort se li passà a l’any.

                      0
                      Offline rierol@mastodont.cat •
                      , last edited by
                    • papapep@mastotut.catP papapep@mastotut.cat
                      papapep@mastotut.catP papapep@mastotut.cat

                      @Rierol @GelatDeTramussos @kiru ara llegia que hi ha gent que ho fa amb aquafava (el líquid dels pots de cigrons) o amb llavors de lli ben picades i emulsionades. No sé si ho vas arribar a provar això.

                        0
                        Offline papapep@mastotut.cat •
                        , last edited by
                      • rierol@mastodont.catR rierol@mastodont.cat
                        rierol@mastodont.catR rierol@mastodont.cat

                        @papapep @GelatDeTramussos @kiru

                        La farina de cigrons més o menys bé va. Ara, el pa té tot un altre gust. Serveix més aviat per pastissos on el sucre domina el gust.

                          0
                          Offline rierol@mastodont.cat •
                          , last edited by
                        Loading More Posts
                        • Oldest to Newest
                        • Newest to Oldest
                        • Most Votes
                        Reply
                        • Reply as topic
                        Log in to reply
                        • First post
                          Last post