Ja heu sopat? Què heu sopat?
Jo pollastre a la planxa amb amanida, un iogurt grec congelat (que vam posar ahir al congelador), tot regat amb un Aperol Spritz🍹
#dolcefarniente 🌴🌴🌴🌴
-
Ja heu sopat?
-
@GelatDeTramussos Pollastre a la Barbieri. Als nens els agrada molt, queda melós. Es serveix amb gnocchi i formatge parmesà.
-
@Rierol oooh penja la ricetta, prego!
-
Posa oli d'oliva en una paella, i en fred, posa-hi el pollastre trossejat. Daura'l un parell de minuts, aleshores escampa-hi una cullerada de farina i continua daurant-lo a foc mig. Ves tombant-lo amb una cullera de fusta, i també rascant el fons de la paella perquè no es cremi la farina. Un cop daurat, posa-hi alls aixafats, olives negres sense pinyol, un bon raig de vi blanc, i branquetes de romaní tendres. Tapa-ho i abaixa el foc, que es cogui uns 30 minuts.
1/2
-
Un parell de minuts després de posar-hi el vi ves rascant el fons amb la cullera de fusta fins a desenganxar tota la farina, surt prou fàcil si el foc no fou pas massa alt mentre dauraves el pollastre. Fa que quedi una salseta densa i boníssima.
No cal posar-hi sal perquè les olives ja en duen molta.
Serveix amb gnocchi i parmesà ratllat.
Les fulles i branquetes de romaní tendre es pot menjar junt amb la carn, té un gust fort, lleugerament amarg, que trobo ben bo.
2/2