Piano.cat
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • World
    • Users
    • Groups
    • Register
    • Login
    1. Principal
    2. Uncategorized
    3. Ja heu sopat?
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • gelatdetramussos@mastodont.catG gelatdetramussos@mastodont.cat

      Ja heu sopat?

      gelatdetramussos@mastodont.catG gelatdetramussos@mastodont.cat

      Ja heu sopat? Què heu sopat?
      Jo pollastre a la planxa amb amanida, un iogurt grec congelat (que vam posar ahir al congelador), tot regat amb un Aperol Spritz🍹
      #dolcefarniente 🌴🌴🌴🌴

        0
        Offline gelatdetramussos@mastodont.cat •
        , last edited by
      • rierol@mastodont.catR rierol@mastodont.cat
        rierol@mastodont.catR rierol@mastodont.cat

        @GelatDeTramussos Pollastre a la Barbieri. Als nens els agrada molt, queda melós. Es serveix amb gnocchi i formatge parmesà.

        Link Preview Image
          0
          Offline rierol@mastodont.cat •
          , last edited by rierol@mastodont.cat
        • gelatdetramussos@mastodont.catG gelatdetramussos@mastodont.cat
          gelatdetramussos@mastodont.catG gelatdetramussos@mastodont.cat

          @Rierol oooh penja la ricetta, prego!

            0
            Offline gelatdetramussos@mastodont.cat •
            , last edited by
          • rierol@mastodont.catR rierol@mastodont.cat
            rierol@mastodont.catR rierol@mastodont.cat

            @GelatDeTramussos

            Posa oli d'oliva en una paella, i en fred, posa-hi el pollastre trossejat. Daura'l un parell de minuts, aleshores escampa-hi una cullerada de farina i continua daurant-lo a foc mig. Ves tombant-lo amb una cullera de fusta, i també rascant el fons de la paella perquè no es cremi la farina. Un cop daurat, posa-hi alls aixafats, olives negres sense pinyol, un bon raig de vi blanc, i branquetes de romaní tendres. Tapa-ho i abaixa el foc, que es cogui uns 30 minuts.

            1/2

              0
              Offline rierol@mastodont.cat •
              , last edited by rierol@mastodont.cat
            • rierol@mastodont.catR rierol@mastodont.cat
              rierol@mastodont.catR rierol@mastodont.cat

              @GelatDeTramussos

              Un parell de minuts després de posar-hi el vi ves rascant el fons amb la cullera de fusta fins a desenganxar tota la farina, surt prou fàcil si el foc no fou pas massa alt mentre dauraves el pollastre. Fa que quedi una salseta densa i boníssima.

              No cal posar-hi sal perquè les olives ja en duen molta.

              Serveix amb gnocchi i parmesà ratllat.

              Les fulles i branquetes de romaní tendre es pot menjar junt amb la carn, té un gust fort, lleugerament amarg, que trobo ben bo.

              2/2

                0
                Offline rierol@mastodont.cat •
                , last edited by rierol@mastodont.cat
              Loading More Posts
              • Oldest to Newest
              • Newest to Oldest
              • Most Votes
              Reply
              • Reply as topic
              Log in to reply
              • First post
                Last post